Bli medlem

OBS! När du ger bort ett medlemskap är gåvomottagren densamma som den nya medlemmen. Du ska alltså fylla i din egen (gåvogivarens) e-postdress i det första fältet och gåvomotagarens e-postadress lite längre ner i formuläret. Den e-postadress som du skriver in överst är också den adress som en automatisk beräftelse på ansökan kommer att skickas till! Du avslöjar alltså att du ska ge personen ett medlemskap om du skriver in gåvomotagarens e-postadress där.

* = Obligatoriskt fält.


Medlemskap

Fyll i formuläret och betala in 500 kr för ditt livslånga medlemskap till bankgironr: 282-3045. eller Swish: 123 281 07 78 (Medlemsavgifter) Glöm inte märka betalningen med ditt namn så vi vet vem pengarna kommer från.

Vem ska ha det nya medlemskapet?
Vill du ge bort ett medlemskap? Tänk på att inte använda din gåvomottagares e-postadress. Använd din egen.Uppgifter om nytt medlemskap

Ge medlemskapet som en gåva

Du som vill ge bort ett medlemskap behöver fylla i den här delen. Glöm inte att skriva in när du har överlämnar gåvan, så att din vän inte får något nyhetsbrev eller andra meddelanden från oss dessförinnan.Givaren av gåva. Din e-postadress ska stå vid
"Uppgifter om nytt medlemskap - E-post:"

Övrig Information

Bor du utomlands kan du mycket väl vara medlem i Ölinvest.
Om du betalar från utlandet behöver du vår
IBAN:SE89 5000 0000 0501 1104 7609

Sedan den 25 maj 2018 gäller den nya Dataskyddsförordningen (GDPR). De uppgifter som du registrerar kommer vi att använda i vår kommunikation med dig, t.ex nyhetsbrev och inbjudningar.